Annons

Hon anar inte hur rätt hon har!

Rubriken säger mycket: Våra skattepengar går till grov organiserad brottslighet.

Det den inte säger, men som är nog så intressant, är att hon som ligger bakom egentligen ser en illusion men tror att den är verklig. Hon tror att det görs upphandlingar i kommuner och landsting som leder till att skattepengar tas för att betala företag som drivs av ”organiserad brottslighet”.

Vad hon inte ser, förmodligen för att hennes hjärna inte klarar av att hantera den hårda verkligheten, är att kommunerna och landstingen ÄR grov organiserad brottslighet redan från början!

Skulle Bandidos eller Hells Angels göra exakt som kommunerna och landstingen gör, dvs tvinga företag inom sitt område (”don’t you go dealing on my turf nigga!”) att dra av en andel av alla löner till anställda, all vinst, en del av priset kunderna betalar osv, och betala till gänget (annars!), då skulle förmodligen vår kära Gunilla skriva ännu fler debattartiklar om organiserad brottslighet.

Nu är det varken Bandidos eller Hells Angels som jobbar på det sättet utan ”kommuner” och ”landsting” och därför är det plötsligt ok. Vi har ju ”fria val” och ”demokrati” här i landet.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*