Annons

Jepp det kryper närmare

Amerikansk polis har länge burat in folk för deras åsikter, nu gör även brittisk polis det (ok, de har förstås gjort det länge, men knappast så här uppenbart).

När kommer den första svensken (på video) buras in enbart på grund av sina åsikter, ”i förebyggande syfte”.

Det fina med det här klippet är att poliserna faktiskt ser lite skamsna ut och det märks verkligen att de får kämpa hårt mot sitt egna förnuft för att försvara sina handlingar, både för killen och hans tjej, och inte minst för sig själva!

Amerikansk polis är mer ”försöker du berätta för mig att det jag gör är omoraliskt och pinsamt brottar jag ner dig och sätter ett knä i nacken på dig, eller skriker åtminstone åt dig så högt att det inte märks att jag skäms”.

2 kommentarer tillJepp det kryper närmare

  • Ivan

    Känner på mig att jag kommer bli på väldigt dåligt humör om jag tittar på klippet så jag låter bli :S

    Kan någon säga lite kort bara vad det handlar om?

    • Haha, okej. =) Ta risken!

      Den här Charlie verkar vara en högljudd aktivist som på nåt vis ”hotat” att störa prinsbröllopet och blev därför inplockad i förebyggande syfte. Är inte speciellt insatt i historien, men nåt i den stilen är det som händer.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*