Annons

Kundvård…

Polisen är mån om kunderna och ser därför till att sparka alla poliser som beter sig illa.

Haha!! Det trodde ni va?

Så länge en monopolist sköter brottsbekämpningen kommer sånt här fortsätta hända i oförminskad takt. Den här gången blev visserligen polismannen i fråga dömd att betala ett skadestånd ur egen ficka (förmodligen väldigt ovanligt) men jobbet får han förstås behålla.

Att ge ett visst företag ensamrätt på att använda våld inom ett geografiskt område och samtidigt tvinga alla att betala dem oavsett om de vill eller inte är att be om problem!

Att det ska vara så svårt att fatta för en del.

3 kommentarer tillKundvård…

  • Josef

    God morgon fascist Sverige.
    Väktare , entrévärdar , poliser – Har Ni samma mod i en ring utan repressalier mot en i samma vikt ?

  • Johan

    Korruptionen i Sverige är tyvärr mer utbredd än vad vi vill erkänna. Det beror nog till stor del på att vi ser korruption som mutbrott. Korruption kan också vara att hålla en kollega bakom ryggen när denne är polis och misshandlar folk. T ex genom att inte anmäla, vittna falskt eller genom att inte avskeda personen.

    • Det kan nog stämma. Jag kan erkänna att jag själv har ”korruption = mutor” inpräntat i min hjärna, men när du säger det så inser jag att det är mycket bredare än så.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*