Annons

SKITLAG!

Jag är visserligen inget stort fan av Dead or Alive-spelen, men en del gillar dem och skulle också vilja köpa det nya. Nu får de inte göra det (om de inte väljer att köpa utomlands förstås, men det är fortfarande eventuellt (troligen) olagligt att ha spelet) tack vare den idiotiska barnporrlagen som vi har i det här landet.

Hur i Helsinki kan man vara så dum att man stiftar en lag som likställer att teckna en lättklädd 15-åring med att under hot om stryk filma en naken 5-åring??

Båda fallen är framställande av barnpornografi. Ett hån mot den stackars lilla flickan som verkligen är ett offer på många sätt.

Kommer den värdelösa lagen ändras inom kort tro? Sällan har väl någon lag fått så mycket kritik som denna. Men å andra sidan har ju riksdagen visat gång efter annan att det på intet sätt är något majoritetsstyre i det här landet (vilket heller inte vore perfekt) utan politikerstyre.

En kul grej är att Bergsala (”svenska Nintendo” ungefär) förmodligen stoppar spelet pga en tråd på Flashback.

2 kommentarer tillSKITLAG!

  • Baby B

    Bara det faktum att en lättklädd tjej under 18 men över 15 skall betraktas som barnporr är ju helt befängt. Betyder det att om en 18-årig kille har sex med en 17-årig tjej så skall han dömas för pedofilbrott?

    Problemet nu är att allt valsar iväg och spretar åt alla håll. Det är barnporren man skall bekämpa och inget annat. Det är när sexuellt utnyttjande av barn skett som man skall ingripa. Detta handlar om något absurt moraliserande där lagstiftaren själv tycks se barnporr i sådant som inte är det.

    Isåfall måste vi förbjuda Carl Larssons målningar och stor del av annan konst, många statyer och kulturbyggnader måste komma att rivas eftersom dessa också innehåller bilder/statyer av de som ser minderåriga ut.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*