Annons

Det är knappt roligt längre..

51 miljoner har blivit MINST 89

Den här gången är det överraskande nog inte inkompetensens högborg Arboga kommun det gäller utan Bollnäs kommun. Ungefär samma skit kan man säga.


Fenomenet
är dock exakt detsamma. Några personer har tagit sig rätten att spendera andras pengar som de vill. Större delen av de andra människorna tror att de har något att säga till om, eftersom de får lägga papper i kuvert vart fjärde år.

Det är förstås tragiskt. Så mycket vettigare saker hade kunnat göras för dessa 89 miljoner (eller 83 än så länge) än att bygga ”kulturkvarteret”. Kanske köpa ett nytt kök, en ny bil, renovera ett badrum, handla mat, betala hyran, åka på semester eller göra något annat vettigt. De som vill ha ett ”kulturkvarter” tycker jag för all del kan få bygga ett sånt, men då kan de göra det för sina egna pengar och inte för pengar de stulit av hårt arbetande människor som förtjänar att spendera pengar på det DE tycker är viktigast.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*