Annons

Mailat socialdepartementet

Ämne: Global Commission on Drug Policy

Meddelande:
Hej! Jag undrar hur socialdepartementet ställer sig till ovan nämnda kommissions rapport om världens drogpolitik? Kommer någon som helst hänsyn tas till deras slutsatser och rekommendationer? Eller kommer regeringen stå fast vid den hittills rådande synen på droger och droganvändande som något som måste bestraffas oavsett om lagarna har någon effekt på bruk och missbruk?

Ska bli kul att se hur de kommer försöka att, på ett så indirekt och slingrande sätt som möjligt, erkänna att de åsidosätter vetenskap och fakta till förmån för gamla dogmer baserat på religiösa påbud. För något annat lär vara uteslutet.

Maila och fråga du också! Visa att vi är många som undrar om detta!

2 kommentarer tillMailat socialdepartementet

  • koarv

    Fick du något svar på detta?
    (Antar att svaret är ”nej”).
    Mvh koarv

    • Bra fråga! Jag minns faktiskt inte. Hade jag fått det så skulle jag nog ha skrivit ett till inlägg om det, och om jag söker på ”socialdepartementet” får jag inga andra träffar. Alltså verkar det som om jag inte fick svar.. =/

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*