Annons

Mysteriet Henrik Stigell…

Det luktar trollfigur lång väg men hur man orkar arrangera ett sånt magnifikt trolleri övergår mitt förstånd, så det kan vara allvar. Mina två senaste kommentarer är från denne figur. Nästan exakt samma text i kommentaren. Men olika hemsidor!

Med googles hjälp upptäckte jag att karln har minst 6 olika bloggar, varav 2 eller om det var 3 är aktiva just nu. Det roliga är att han skriver olika inlägg i olika bloggar samma dag!

Lyfter på hatten för det!

1 kommentar tillMysteriet Henrik Stigell…

  • Ja, visst är det kul, men jag gillar att skriva om Henrik Stigell, dvs. mig själv, jag har jobbat som skribent ganska länge och ville se vad som händer om man satsar lite på att skriva mycket om mig själv!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*