Annons

Tryckfrihetsbrott – (anti?)klimax

Norrmän: sverige är ett skitland som borde bombas omedelbart! Förresten, hörde ni svenskar att norrmännen sa att sverige borde bombas? Bomba norge! Nu!
(krigsanstiftan)

Kungen är ett välfärdssvin! Hundra spänn till den som knäpper gubben! Tusen till den som gör det med kungasvinets egen älgstudsare!
(högförräderi)

Vid 59.382083,15.906066 (sök på Google maps) finns ett par instängslade ganska hemliga militära förråd. Grinden i stängslet övervakas med kamera, men en liten bit in i skogen bredvid vägen borde man kunna ta sig in obemärkt med hjälp av bultsax eller liknande. För att hjälpa ryssen på traven tar vi det på ryska också (återigen tack till Google – gör spioneri enkelt):

На русском языке:

На 59.382083,15.906066 (поиск на картах Google) пара установки расширенных а тайные военные склады.Ворота в заборе наблюдает камера, но небольшое расстояние в лесу у дороги, вы сможете войти незамеченным с помощью болта фрезы и тому подобное.
(ev spioneri
ev obehörig befattning med hemlig uppgift
ev vårdslöshet med hemlig uppgift)

Jag uppmanar härmed alla mina läsare att samlas utanför riksdagshuset imorgon klockan 11.20 för att storma detsamma! Medtag vapen efter behag. Sen installerar vi oss själva som härskare över Svea rike, men byter omedelbart namn till Åsa rike för att hedra min kära mor.
(uppror, uppvigling)

Har ni hört att kungen har betäckt Anna Lindmarker på TV4? Han gjorde det för att han egentligen är en rysk spion och ville få in en fot i TV4. Enligt mina uppgifter fick han dock aldrig in foten trots ihärdiga försök, men väl en stortå. Kungen kan alltså komma att bedra oss för ”ryssen” snart.
(ryktesspridning till fara för rikets säkerhet – I know, it’s a long shot)

Ni vet väl att alla ryssar dricker vodka till frukost och slår sina fruar? Fruarna slår förstås tillbaks och super gubbarna under bordet framåt eftermiddagen. Sen jobbar alla i gruvor och är allmänt galna. Usch för ryssar!
(hets mot folkgrupp)


(olaga våldsskildring, ingen aning vad som krävs för det och det vet nog ingen jurist heller)

Fredrik Reinfeldt och Lars Ohly har ett gemensamt konto på Isle of Man där de lagt undan några tusenlappar av våra skattepengar i månaden senaste åren för att till slut kunna rymma tillsammans och leka ”gömma prinskorven i chokladfabriken” hela dagarna. I klartext: de gillar varandra. Mycket.
(förtal)

Reinfeldt är en flintis och Håkan Juholt är en tjockis.
(förolämpning)

Lill Lindfors borde se upp, annars kan lätt något otrevligt hända en vacker dag…
(olaga hot)

Nästa polis jag ser ska få sig ett kok stryk kan jag tala om!
(hot mot tjänsteman)

Och den som tänker vittna mot mig kommer få ångra det resten av sitt korta liv!
(övergrepp i rättssak)

Min okunskap om vad som utgör vissa brott lyser igenom känner jag. Tror och hoppas att jag klarar mig undan lagens långa arm trots detta.

4 kommentarer tillTryckfrihetsbrott – (anti?)klimax

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*