Annons

Varnar!?

http://www.dn.se/ekonomi/jk-gardsforsaljning-kan-stjalpa-alkoholmonopolet

Den dagen alkoholmonopolet faller ska firas, precis som när alla andra med våld upprätthållna monopol stjälps! Det kommer nämligen inte finnas kvar för evigt. En vacker dag kommer sveriges invånare ha mognat såpass att man ställer lite större krav än så här.

Det är ju direkt pinsamt att man i sverige* måste gå till den plats staten säger att man får gå till för att köpa vin eller måttligt stark öl!

Kan förstå (nja, det kan jag nog inte egentligen, men uppenbarligen är det så) om en del masochister njuter av att behandlas som skitiga barnungar med blöjan full av bajs, men själv vill jag gärna åtminstone tro att jag är vuxen när jag är snart 25 år gammal…

* Jag är inte analfabet, jag stavar ibland sverige med litet S för att förtydliga vilken liten skitgrej det är. Kommer hädanefter försöka göra det konsekvent.

1 kommentar tillVarnar!?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*