Annons

Gapa och svälj (eller sluta lyda!)

Villigt står folket och tar emot vad än herrarna vill trycka ner i deras halsar eller upp i…ja ni fattar.

Är det inte nya skatter så är det nakenscanners på flygplatserna, för att inte tala om förbudet mot att ta med vattenflaskor ombord på flygplan! Hur många miljoner människor har drabbats av vätskeförbudet kontra antalet personer som drabbats av bomber i form av små vattenflaskor? Fundera på det…

 
 
Gemene man har väldigt lätt för att acceptera godtyckliga direktiv uppifrån, något som vi får lära oss att göra redan som små barn och som cementeras i skolan.
 
 

En liten illustration som visar varför det hela är så otroligt konstigt:

De gröna prickarna är vanliga människor, de blå poliser och de röda politiker. Ser ni nåt galet med att de gröna låter sig styras av röda och blå? (Varje prick är 10 000 människor, och de ska vara kapade i kanten som de är för att det ska bli ”rätt”, iaf enligt min uträkning…)
 
 

Fårskocken och dess herdar....


 
 

Det enda som behövs är att tillräckligt många slutar lyda! Om så bara en tiondel av de gröna prickarna vägrade göra som de blå och röda säger så skulle situationen bli totalt ohållbar för staten!

Inspirerande!

(Siffror tagna från Wikipedia, Polisen, politiker beräknat på 100 per kommun, förmodligen inte rätt men nära nog.)

5 kommentarer tillGapa och svälj (eller sluta lyda!)

 • Jag tar och lånar den här (eller i alla fall uträkningen) till ett demonstrationsplakat mot ACTA/SOPA etc. =)

 • Bra illustrativt inlägg ovan. Tack för det.

  Kristoffer Hell skrev en bra artikel om det: kalsongvisitering kommer snart till en flygplats nära dig: http://wp.me/p17M3t-20Q

  ”Texas beslutsfattande församling (Texas är ett eget land i den amerikanska federation) stod i begrepp att med förödande majoritet (30 av 31) förbjuda den federala amerikanska transportstyrelsen (TSA) från att stoppa ned händerna innanför människors trosor och kalsonger.”

  ”Det federala TSA hotade då Texas med att förbjuda alla flyg in och ut ur Texas (jmf hur EU:s myndigheter dikterar för Sverige) – varpå de folkvalda i Texas backade och accepterade en fortsättning av TSA:s institutionaliserade övergrepp på barn, kvinnor och män.”

  ”Tidigare drabbades flygpassagerare. I dag kan det hända om man åker buss. Nästa steg är att låta TSA ge sig på besökare på väg in eller ut från köpcenter.”

  • Kul med positiv feedback!

   TSA är verkligen en sorglig historia… Jag är jättesugen på att åka till USA, men just TSA är ett stort smolk i bägaren, rent resmässigt. Sen är väl polisstaten i sig inte så lockande heller… Men det känns som om det är lika bra att försöka komma iväg så fort som möjligt innan det blir ÄNNU värre.

 • Ivan

  Fascinerande att se det i form av små prickar sådär!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*