Annons

Google ”plus en”!

Wohoo!

Herr Wennerdal efterfrågade nyligen en ”gilla-knapp” eller liknande för att slippa kommentera så fort jag skriver nåt genitalt (eller genialiskt) (det blir ju tröttsamt att behöva kommentera så ofta!) och nu finns det!

Tack vare Google, vår välgörare, mästare och helige ande.

Han behöver förresten inte vara den ende som drar nytta av knappen. Klicka bara på ”[+1]” i underkant av de inlägg du gillar så bidrar du dels till att bygga upp mitt självförtroende och dels till att de inläggen visas som tips till folk du känner (kontakter på gmail t.ex., eller såna som följer din blogg).

3 kommentarer tillGoogle ”plus en”!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*