Annons

Sniffa badsalt…

”Badsalt”, vet inte vad det är egentligen, börjar tydligen bli ganska populärt i USA. Har läst att det finns på vissa svenska shoppar också. Hur kan det komma sig tro? Kan det vara för att alla ”gamla hederliga” droger är förbjudna? Nä, kan det verkligen vara så? Kriget mot droger borde väl leda till färre droger och inte fler?

GHB är väl också relativt nytt, för att inte tala om alla möjliga bokstavskombinationer och ”spice” som kommit de senaste åren tack vare kriget mot droger. Krig leder som bekant aldrig till något gott, och kriget mot droger har gett världen en massa nya och skumma droger som ofta är svårdoserade och ofta är innehållet helt okänt för slutkonsumenten.

Galen som jag är tycker jag att det vore bättre att köra på med de gamla välkända cannabis, LSD, ecstasy och om man är lite mer äventyrlig/nergången kanske amfetamin, kokain och heroin. Då har man iaf någorlunda koll på vad man stoppar i sig.

Men det är klart, varför göra så att knarkare kan knarka på ett säkert sätt. Bättre att jaga dem, bötfälla dem, spärra in dem, eller rentav hoppas på att de knarkar ihjäl sig på någon ny skum drog. Som pissmadame (Maria Larsson, KD (kissdemokraterna?)) verkar tycka.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*