Annons

Taktikbyte

Jag har bestämt mig för att fråga istället för att {”lecture” – hur översätta? ”mässa” är det samma egentligen?} i t.ex. kommentarer till nyheter och liknande. En no-brainer förstås men ack så svårt. Man har ju liksom inget att vinna på att framstå som ett besserwisser-svin.

Om man dessutom kommer med såna galna påståenden som att staten baseras på våld, att skatt är stöld/utpressning och att folk borde få göra vad de vill med sina egna kroppar framstår man dessutom som ett galet besserwisser-svin. Inte bra.

Ska alltså ta till frågemetoden istället. Om jag lyckas tygla mig är en annan fråga..

Och nej, kära läsare, jag kommer fortsätta vara ett galet besserwisser-svin här på bloggen, var inte rädda.

2 kommentarer tillTaktikbyte

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*