Annons

Ian Freeman inlåst

Ian Freeman som normalt sett är huvudprogramledare på Free Talk Live och den som startade upp radioprogrammet (drog även igång Free Keene) från början har nu fått sitt straff efter en snabb rättegång. Redan ett drygt år efter händelsen fick han sin juryrättegång och dömdes till 90 dagar i en bur för att ha blockerat en bil. Männen i bilen höll på att kidnappa en kvinna på grund av att hon druckit ur en ölflaska i en park. I det här fallet råkade bilen vara häftigt målad och ha coola blinkande lampor på taket, och männen hade speciella kläder på sig. Under alla andra omständigheter hade det ansetts hjältemodigt att försöka stoppa en kidnappning.

Jag har ett tag funderat på att bli en Free Talk Live ”amplifier”, dvs donera $3/mån för att framförallt få podcasten utan reklamavbrott, och det här blev händelsen som faktiskt får mig att sluta skjuta upp det.

Notera också hur Jason Talley, som har gjort ovanstående video, berättar om krånglet för att få filma rättegången. Här i Sverige får man ö.h.t. inte filma eller ens ta stillbilder. Tyranni är bara förnamnet.

Fast man kan ju göra det trots att man inte får…. 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*