Annons

Mobbare -> Polis

Jag är ute på tunn is nu, men jag tror inte det är en ovanlig väg att gå i livet. Då slipper man oroa sig över att nån ”vuxen” upptäcker hur man behandlar folk.

Dessutom måste det vara en underbar känsla att folk lyder och inser hur underlägsna de är så fort man höjer rösten och blir hotfull, helt utan att de kan ”ropa på mamma” eftersom man själv är ”mamma”. Vänta nu… Kan det vara så att folk blir poliser för att kunna ”vara mamma/pappa” efter att ha behandlats pissigt av sina föräldrar som liten?

JA!

Det är säkert väldigt vanligt. Efter en hel barndom nedtryckt av en eller båda föräldrarna vill man bli den som står överst och kan bossa runt med folk hur som helst, och ta till våld med jämna mellanrum, så mycket som man själv har lust med just för stunden.

Eureka!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*