Annons

Boule var det här

Arboga kommun har lite så där diskret bakom ryggen på folket gått och beställt ett stycke boulehall. Hur stort intresset är vet jag inte, men om jag kommer ihåg ska jag besöka den ibland och kolla hur många som är där. Kanske är det ”värt det”… Ja, inte för mig förstås, men i vanliga människors ögon.

Hur som helst, det är kommunens eget bostadsbolag ”Sturestadens fastigheter” som har byggt boulehallen och kommunen hyr den nu när den är färdig, för 200 000 kronor per år.

Jag vet inte vad mer jag ska säga om saken. Förmodligen är det någon eller några i kommunledningen som gillar att spela boule.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*