Annons

Intressant om LSD

Såg precis en dokumentär om LSD, riktigt bra!

Den fokuserade på om (eller snarare att) LSD kan ha medicinskt värdefulla egenskaper, och gick in lite på historian och så där. Det enda jag tycker var dåligt var att de vid historiegenomgången sa nåt i stil med ”[det hjälpte forskare och var roligt för vanligt folk också] men sen gick nåt snett. Rykten spreds om att LSD kunde orsaka sinnessjukdomar och [nåt mer farligt] och det förbjöds.” Varifrån ryktena kom och huruvida det låg någon sanning bakom gick man aldrig in på…

Kan hur som helst rekommendera den som, liksom jag, är intresserad av droger i allmänhet och psykedeliska sådana i synnerhet att kolla på den. För den som skiter i allt vad copyrightlagar heter finns den här!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*