Annons

Landsförräderi

Kan det här duga då?

Jag har fortfarande inte drabbats av några polisbesök för det här inlägget.

Här har vi ett par bilder på skyddsobjekt utanför Arboga:

Först nån form av förråd som ligger väl skyddade inne i skogen. För att komma in måste man passera en kameraövervakad kodgrind, eller klippa sig genom ett högt taggtrådsstängsel. Har varit sugen på att smyga in (går säkert att enkelt gräva sig under stängslet också) nån gång bara för att kika vad som finns där, men det vore nog för jobbigt att åka fast för att det ska vara värt det. Ser rätt ointressant ut, men vem vet – där inne kanske det finns riktigt spännande saker! Det är hur som helst betydligt högre säkerhet än såna där ”hemvärnsförråd” man kan se ibland längs grusvägar i skogen.

Den här grejen är desto konstigare! Den står också på militärt område, men jag är osäker på om det är instängslat. Får åka dit och kolla nån dag. Det ser ut som nån slags avfyrningsramp. Men knappast för rymdraketer.. Kanske för nån slags luftvärnsgrej? Jag har ingen aning. Mer militärt bevandrade läsare kanske kan gissa vad den används till. Kanske inte alls nån slags avfyrningsramp, det var bara vad jag tänkte när jag först såg den.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*