Annons

Gott och blandat

Kärringkampanj anmäls till DO

Jönköpings kommun gör en kampanj för att folk ska välja bort dubbdäcken. Håller med, varför vara säker när man kan vara miljövänlig?

Slog busschaufför efter missad hållplats

Klart tanten ska ha stryk om hon vägrar lägga om sin rutt. Våld löser det mesta. Dessutom var han ”påverkad”, dvs hade använt knark, och då blir man ju extra våldsam.

Ökad löneklyfta mellan väljare och folkvalda

Goda nyheter!
Våra folkvalda ledare får löneförhöjning från och med imorgon! Istället för ganska futtiga 56 000 kronor i månaden ska de nu få mer ståndaktiga 57 000 kronor i månaden. Nu kanske nån tråkmåns och jantelagsanhängare kommer och säger att de inte förtjänar så mycket, men tänk på vilket ansvar som vilar på deras axlar! Jobbet som riksdagsledamot är faktiskt ett dygnet-runt-jobb! Utan dem vore vi förlorade i en värld av kaos och våld, tänk på det. Barn som knarkar på gatorna och fattiga kvinnor som föder i rännstenen. 57 000 kronor i månaden per riksdagsledamot (plus boende, resor till och från Stockholm osv) är ett lågt pris att betala för den trygghet vi får genom att lägga våra liv i deras säkra händer.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*