Annons

Mona, vilken skräckmamma…

Sport ska inte vara en lek för ett barn, inte om det finns minsta möjlighet att barnet kan bli mångmiljonär på det i framtiden…

Hoppas kärringen blir utstött av sina söner när de blir vuxna och inte får ett öre av deras tennismiljoner!

Det är en sak att stötta sina barn när de verkligen vill göra nåt. Men att säga att en 10-åring inte behöver tycka att det är kul… Där är min gräns passerad.

2 kommentarer tillMona, vilken skräckmamma…

  • Jag talar av egen erfarenhet när jag säger att det är bra med pushande föräldrar, OM barnet verkligen drömmer om en proffskarriär.

    • Jag tycker/tror det beror på vad man menar med pushande.. Jag kan absolut tänka mig att det är bra om man menar som i att ”knuffa en bil uppför en hal backe”, alltså att man hjälper barnet att uppnå sina mål i sitt eget tempo, men jag tror inte det är bra att bestämma målen åt barnet eller skjuta på alldeles för fort som jag fick uppfattningen att den där Mona gör.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*