Annons

HelaHälsingland ogillar vissa åsikter?

Haha!! Tror ni inte att nån har lagt in ordagrant det jag skrev här i inlägget som en kommentar, men under signaturen ”Niclas” istället för Niklas som jag heter. Kan iofs vara herr Wennerdal som skrivit, men isåfall borde han väl haft bättre fantasi än att skriva exakt som jag skrev här. Nån på HelaHälsingland som vill ”sopa igen spåren”? Väldigt konstig situation…

Jag har sett många väldigt otrevliga kommentarer släppas igenom av moderatorerna på HelaHälsingland.

Säkert har flera av mina kommentarer stoppats tidigare utan att jag tänkt på det, men igår kväll såg jag – och kommenterade – en artikel (där det redan fanns en kommentar) som i morse hade fått 0 kommentarer.

Artikeln var väl inget speciellt egentligen, det var den här: http://helahalsingland.se/hudiksvall/hudiksvallc/1.4189360-tonarstjej-gjorde-motstand-mot-poliser

Den första kommentaren från nån okänd var nåt i stil med ”Oj oj, vart ska den här tjejen sluta som redan i så unga år börjar slåss med poliser”. Min kommentar var ungefär (väldigt snarlikt): ”I mina ögon är det fullt legitimt (om än onödigt eftersom man kommer förlora) att göra motstånd mot beväpnade män som attackerar en”.

Puts väck. Ingen av dem är väl speciellt stötande på något sätt?

Vid kommentarsfältet står:

Kommentarer på helahalsingland.se får inte kränka andra personer eller utpeka dem som brottsliga. De får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. Vi förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer samt att publicera ett urval i papperstidningen. Tänk på att hålla en god ton.

Visserligen kan man väl säga att den första kommentaren var lite ”kränkande” mot tjejen som antydde att hon inte hade nån framtid, men min kommentar bryter uppenbarligen inte mot nån av reglerna. Förmodligen vill inte HelaHälsingland att någon ifrågasätter polisens legitimitet…

5 kommentarer tillHelaHälsingland ogillar vissa åsikter?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*