Annons

Den socialistiska vägen, våldets väg

AFA har attackerat och hotat medlemmar i Liberala partiet i Eskilstuna under slutet av förra veckan. (Och i början av veckan utsattes en moderat politiker för ett våldsdåd, är AFA-barnen upprörda över att skolan börjat igen efter lovet månne? Högstadiet är tufft…)

Det finns väl inte så mycket att säga om den saken, vi vet ju redan att AFA är ett gäng fjortisar i blandad ålder som maskerar sin våldsamhet (troligen byggd på tragiska familjeförhållanden under uppväxten) i nån slags ”politisk” dräkt. Egentligen vill de förstås bara ta ut sin frustration över att ingen någonsin älskat dem, men att bara slå ner folk på måfå kanske inte lockade lika mycket som att leka ”klasskamp”.

Eskilstuna ligger inte så långt ifrån Arboga vilket förstås är lite obehagligt med tanke på att jag är ganska öppen med vem jag är. Jag är egentligen inte rädd för ett gäng små pojkar (och flickor?) som leker klasskamp, men att de är så fullkomligt hjärndöda att de inte ens klarar av att överväga att ta in någon annan människas argument och bemöta dessa är lite obehagligt. Det är inte direkt så att man kan säga ”hörni, ska vi inte sätta oss nånstans och diskutera saken?”. Kanske skulle ”urgh urgh bamba bamba homba homba” funka, men jag är lite dålig på neandertalarspråket. Kanske skulle jag uttala det fel.

Nu har AFA återigen visat att de är fullkomliga idioter, och ingen gillar dem. Ett paradexempel på varför vi frihetsälskare måste vara konsekvent motsatta användandet av aggressionsvåld, annars blir vi lika illa omtyckta som AFA-grisarna. Och det vill vi inte, eller hur?

Jag hoppas att Lp i Eskilstuna fortsätter etableringen med ännu större energi på grund av detta och visar kommunistnollorna att våld är en förlorande strategi. Men jag har full förståelse för om de väljer att hålla lägre profil på grund av detta. Tyvärr.

Vi får inte låta våldet vinna, oavsett om det är statligt våld eller privat våld.

2 kommentarer tillDen socialistiska vägen, våldets väg

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*