Annons

Eva-Lis Siréns mål

DN: ”I slutändan drabbas eleverna. Alla förtjänar en behörig lärare och detta äventyrar den rätten” säger hon, och menar egentligen ”lärare borde ha en överdrivet lång utbildning som dessutom kryddas med ’legitimation’ för att ytterligare försvåra för nya lärare att komma in, vilket ger färre lärare än vad som egentligen behövs, vilket ger högre lärarlöner”.

Lärarlöner är allt hon egentligen bryr sig om. Att eleverna får det sämre är verkligen skitsamma, det är inte viktigt för hennes mål. Hon är i grunden inte annorlunda än vilken säljare som helst som försöker få ett så högt pris som möjligt för sin vara.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*