Annons

Kidnappad

Det kan väl inte vara speciellt kul att bli? Undrar hur det känns när man blir fritagen, om man hinner bli speciellt glad eller om det bara känns konstigt allting. Antar att det känns som att det är en dröm allting…

Apg29 nöter förstås på om gud som vanligt, men det är inte annat än vanligt hederligt detektivarbete som ligger bakom det här, i kombination med att kidnapparna var rena amatörer då förstås. Har inte direkt följt FB-tråden, men kollat lite. Där var de redan inne på Umeå-spåret innan han hittades så vitt jag förstår. Flashback gör mig aldrig besviken. =)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*