Annons

Podcast!

Jag och Visf, moderator i Liberalism och Anarkokapitalism på Flashback, testade att spela in ett ”gästavsnitt” till Ankdammen, från början herrarna Wennerdal och Jakobssons podcast.

För egen del är jag inte speciellt nöjd med resultatet, det blev lite för opåläst (från min sida framförallt, inget ont om Visfs kunskaper) och yvigt, men what the hell, första gången är alltid första gången!

Det kommer säkerligen bli fler! Och jag klurar lite på ett roligare format också, som dock kan vara lite jobbigt att genomföra, men jag ska ta och diskutera saken med några likasinnade så får vi se vad som händer. Om inte annat lär det bli fler podcasts i ungefär samma stil som den här.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*