Annons

Salt som salt?

Få se nu, i 13 år har islänningarna ätit ”industrisalt” utan att märka det, och utan att det har lett till någon anmärkningsvärd ökning av ovanliga dödsfall eller ens sjukdomar. Men ”det finns olika bud om huruvida det är hälsovådligt eller inte”.

Jag skulle vilja påstå att verkligheten visar att de som säger att det är hälsovådligt verkar ha ganska fel.

Men låt inte såna osäkra studier som att studera världen komma i vägen för det som verkligen avgör om man bör göra något eller inte, nämligen att ”det är faktiskt ett brott att använda industrisalt för livsmedelsproduktion”.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*