Annons

The dark ages

På svenska blir det tydligen ”den mörka tiden”, men det låter lite fjantigare.

The dark ages of Grevad Lux kanske vi ska säga. Det blir mer rätt då. Eftersom det är så.

Har nästan totalt tappat lusten för den s.k. frihetskampen. Känns meningslöst. Inte får jag nån mer frihet för att jag skriver en blogg om det. Tyrannerna är för starka, och för många. Runt 9 miljoner bara i Sverige, ja inte de som ÄR tyranner då utan de som skulle vilja vara eller stöttar dem som är.

Sålunda går Grevad Lux-bloggen in i ett nytt stadie. Den går tillbaks till rötterna kan man säga. Blandad skit, ibland krönt med en guldring som jag råkat äta och bajsar ut över tangentbordet. Ska försöka fokusera mer på roligheter än tråkigheter.

Om den sen glider tillbaks till 2010-2011-spåret tänker jag inte stoppa den från det. Det får bli som det blir. Men det är alldeles för tråkigt att ha den så strikt mot det ”politiska” hållet som jag försökt hålla den sen den tog sin nuvarande form i mitten av 2010.

Vi börjar med nåt som åtminstone gränsar lite till det gamla formatet, så att ni inte blir alltför vilsna. Ett brev jag skickade till konkurrensverket igår. Svar dagen efter, snabbt för att vara en myndighet. Brevet och svaret kommer i nästa inlägg. Framåt 16-17-tiden nånting.

This is the dawn of the ending
It’s the time of a new world order
This is a new beginning
Where a new world shall arise, we scream

Gamma Ray – New World Order

4 kommentarer tillThe dark ages

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*