Annons

Västerås kommun investerar lika klokt som alla andra kommuner

I höstas tänkte de t.ex. att det var hög tid att byta ut ”reklamskyltarna” som sitter vid infarterna till staden längs E18, från en enkel digital variant i den här stilen:
till en LCD-variant som visserligen kan visa mycket flashigare information men som inte funkar speciellt bra i minusgrader. För den som inte vet ligger alltså Västerås längs Mälarens norra strand (OBS: drabbas ofta av just minusgrader).

Idag med ca -10°C var två av ungefär 12 delskärmar helt svarta och en tredje verkade ha sett bättre dagar.

Tidigare i vintras fick skärmarna kritik för att lysa alldeles för starkt och därigenom vara en trafikfara.

Förhoppningsvis finns garanti på skräpet så att kommuninvånarnas surt förvärvade och senare med tvång överförda pengar kan användas till bättre saker.

4 kommentarer tillVästerås kommun investerar lika klokt som alla andra kommuner

  • Persson

    Jag gillar hur de har valt att använda den nya digitala skylten. ”Hmmm, vad ska vi lämna för information under välkommen till stadsparken-skylten? Jag vet! Vi skriver välkommen till stadsparken.”

    • Du missförstod tyvärr bilden, den var ett exempel på hur den gamla skylten såg ut, och den var faktiskt lite mer raffinerad än så. Det kunde stå t.ex. ”6/2: Folkdans på torget” eller vad som nu råkade hända i stan. Nu är det mest bara reklam för kommunen och för ABB, som av nån anledning (mutor?) fått reklamplats på ett av de bästa ställena i stan.

  • Haha, jag älskar dina kommunscoop!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*