Annons

De försöker starta krig…

Men krig skulle vara katastrofalt. Däremot kan/borde vi göra som människorna bakom det här klippet, nämligen filma deras beteende och visa andra vanliga människor hur det går till ute i verkligheten.

Det är vi mot dom; vi som är vanliga hederliga människor, dom som är statens våldsapparat.  De må vara bättre utrustade, men deras största tillgång och det som väger över till deras fördel är folkets stöd. De flesta lever under villfarelsen att polisen är till för att hjälpa oss. Med kamerans hjälp kan vi visa att så inte är fallet, och till slut är deras trumfkort borta. Även om det säkert aldrig går så långt som att ens hälften av alla ”civila” ställer sig emot polisen så kan en kamera riktad mot poliserna åtminstone förbättra hur du själv blir bemött. Vem vill bli rikskänd genom att bete sig som ett svin? Inte många.

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*