Annons

Mer kommunal komik

http://helahalsingland.se/soderhamn/soderhamnc/1.4365491-flygplatsen-far-inte-roras

 

I höstas bestämde Söderhamns kommun att stadens flygplats skulle läggas ner med omedelbar verkan, för att dels spara in pengarna som gick till att hålla igång driften (småpengar ur kommunalt perspektiv) och dels för att kunna använda området till något annat.

 

Tyvärr hade de tydligen missat att de ändå måste hålla flygplatsen i sånt skick att den kan användas som flygplats av ”försvaret”… De kommer alltså i princip att ha samma behov av underhåll av landningsbanan och taxibanorna, men utan möjligheterna till inkomst och ”samhällsnytta” som en flygplats ger. Åtminstone fram till slutet av 2015.

2 kommentarer tillMer kommunal komik

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*