Annons

Våra fina poliser – förlåt, jag menar förstås ordningsmakt

Ordningsmakten ser till att vi har ordning i samhället, utan ordningsmakt – ingen ordning. Det hörs ju tydligt.

Dock kan det vara svårt att hålla ordning på samhället och hålla ordning på kroppen samtidigt, som t.ex. den här trevlige killen som råkade dra fram snorren framför en städerska. Han har också snubblat till ibland och råkat ta stöd mot olämpliga kroppsdelar på kvinnor i närheten.  ”Sånt som händer” tänker förstås de andra poliserna, de vet ju hur svårt det är att hålla ordning på allt! Om han bara döms för några av tillfällena tycker de att han gott kan få vara kvar, och bura in andra människor som råkar ha dålig ordning på sina kroppsdelar, ty de andra har inte lika bra anledning till sin oordning. Åtminstone får man väl anta att det är anledningen.

 

En annan polis som haft svårt att hålla ordning på sin kropp. Verkar vara ett vanligt problem.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*