Annons

Fem månaders fängelse för växtodling

Givetvis otroligt tragiskt att kastas i fängelse för något som absolut inte skadar någon, men ändå tycker jag det låter ”relativt bra” med ”bara” 5 månaders fängelse (dvs i praktiken ca 3 månader) för så mycket som 60 plantor.

 

Jag tänker också att om man är så dålig på att sköta det diskret kanske man borde begränsa sig till en eller ett fåtal plantor… Men jag tycker ändå synd om killarna som gjorde ett litet harmlöst misstag (alltså misstaget att inte dölja sin odling) och straffas med fängelse för det.

 

Nämndemännen går väl hem ikväll och korkar upp en whisky eller en flaska vin och sover gott i natt… Ironin är stor.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*