Annons

Rubriksättning 101

http://www.svd.se/kultur/hannah-graaf-gor-staupp_7225827.svd

 

Bland de blivande ståuppkomikerna finns även Tony Irving, Bingo Rimér, Marcus Birro, Johannes Brost, Glenn Hysén, Sofia Wistam, Katrin Zytomierska, Rickard Olsson, Anders Öfvergård, Thomas Bodström, Christer Sandelin, Annika Jankell, Edvard Blom och Frank Andersson.

 

Nåja.

Glenn Hysén är ju en given succé, men jag tror också mycket på Johannes Brost, Rickard Olsson, Thomas Bodström och Frank Andersson (notera jämställdheten mellan könen!). Tror faktiskt Sofia Wistam skulle kunna glänsa också.

Jag gillar stand-up, därför ogillar jag tanken på Pernilla Wahlgren, Katrin Zywhatever och Marcus Birro som ståuppare… Menmen, det visar sig väl hur det går..

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*