Annons

Vad som händer när folk inte får köpa sin egen sjukvård…

http://helahalsingland.se/soderhamn/soderhamnc/1.4754874-upprorda-kanslor-pa-mitt-hjarta

 

Helt typiskt för landstinget (i synnerhet gävleborgs landsting) att göra sånt som går helt emot invånarnas önskemål, och sånt som alltid händer när anonyma tjänstemän sitter i sin lilla borg och bestämmer om andra människors inköp, i det här fallet inköp av sjukvård. Tänk själv hur bra det vore om du fick hem ett brev vartannat år eller så, där landstinget berättade i vilken affär du måste göra dina matinköp, eller snarare uthämtning av mat enligt en av landstinget eller möjligen livsmedelsverket upprättad meny, de närmsta åren. Jag ska inte spekulera för mycket, men låt oss vara överens om att du kan glömma eventuella gourmetmiddagar.

 

Hjärtsjukvård är för viktigt för att kontrolleras av landstinget.

1 kommentar tillVad som händer när folk inte får köpa sin egen sjukvård…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*