Annons

Grevad Lux, höstversionen 2012

Sådär ja! Bloggen har sett likadan ut väldigt länge nu, så det kändes som hög tid att göra nåt åt saken. Sjuttiotalsgult fick vika på foten för tiotalsblått!

Jag har dessutom beslutat att försöka bli mer inriktad på det som redan varit nåt slags löpande, men oregelbundet, tema på bloggen: kommunpolitiker och tjänstemän som slösar bort de pengar som de stulit från invånarna i respektive kommun. Jag kommer försöka hålla koll på lokaltidningar runt om i hela landet för att skriva om slöserier och allmänt dåligt beteende i kommuner, landsting, myndigheter osv. Tips mottages tacksamt! kontakt @ grevadlux.com är adressen som gäller.

Dock kommer jag förmodligen blanda in allt möjligt annat krafs också, men så funkar den här bloggen helt enkelt!

 

Sen får jag passa på att påminna om ”+1-knapparna” och annonserna! Ju fler som klickar ”+1” desto högre hamnar Grevad Lux på Googles sökresultat, och varje gång nån klickar på en annons kommer jag ca 1 kr närmare att få en utbetalning från Google. Har haft annonser sen 2008-2009 nånting, och ännu inte kommit mer än lite drygt halvvägs till deras ”utbetalningsgräns” på 700 kr, så all hjälp att nå dit är jag tacksam för! När jag väl fått ut min första sjuhundring kommer jag förmodligen ta bort annonserna helt och hållet, bara en sån sak! Klicka för glatta livet så kommer ni närmare en ”ren” Grevad Lux-blogg. 😉

 

Det var allt för den här gången! Jag återkommer med nåt kommunalt slöseri snart! Bollnäs kommun ligger som vanligt väldigt bra till, den här gången för inköp av iPads för 600 000 kr.

3 kommentarer tillGrevad Lux, höstversionen 2012

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*