Annons

Kattuppfödning = tillstånd krävs…

Från http://www.mainecoon-katten.se/ :

En uppfödare kan också vara skyldig att ha tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva avel. Denna skyldighet tillkom 1/1 2005. Om uppfödaren har fler än 2 kullar per år, och/eller har 10 eller fler katter äldre än 12 månader krävs tillstånd.

Visst, det är inte så bra med ”catladies” som har fulla huset med katter som lever i misär, men om man är en sån catlady, tänker man då verkligen ”åh vad kul det skulle vara med en elfte katt, typiskt att jag måste fixa tillstånd från länsstyrelsen isåfall…”?

Alla dessa tillstånd!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*