Annons

Off topic är det nya on topic…

Nu snackar vi proteinpulver!

Beställde hem tre sorter ”Whey FX” från Gymvaruhuset härförleden, varav en i smaken ”Blueberry Smoothie” efter att ha läst många recensioner om hur gott det smakade.

Det smakade skit! Iaf om man doserade enligt anvisningen. Som väldigt äckligt svag milkshake. Och ja, jag gjorde det med mjölk, det gör jag alltid, annars smakar det nästan per automatik åsneröv.

Däremot körde jag ungefär 30g (som man enligt anvisningen ska blanda med 2,5 dl mjölk/vatten) med 1 dl mjölk idag, och då smakade det helt acceptabelt. Det är iofs en fördel att man inte behöver så mycket mjölk, så man inte blir proppmätt av en enda drink. Men som sagt, köper du Blueberry Smoothie så var beredd på att det kanske inte alls är så gott om du blandar som det står.

2 kommentarer tillOff topic är det nya on topic…

  • Persson

    Mig veterligen finns det inget proteinpulver som smakar gott. Han i affären säger alltid att den och den smaken är riktigt god. Men det stämmer aldrig. Han i affären är förvisso stor som ett hus och har förmodligen mycket större erfarenhet av proteindryck än vad jag har. Börjar misstänka att det är en vanesak. Ps. Trevligt att se lite nya inlägg på sidan igen!

    • Tidigare körde jag med ”Nutritech Super Protein Complex” med chokladsmak, och det var faktiskt riktigt gott! Men det krävdes att man skakade och sen lät det stå i kylskåpet och ”gotta sig” minst en halvtimme så att skummet hann lägga sig. Smakade nästan O’boy.

      Tack för det, jag kommer kanske bli bättre att skriva framöver igen, iaf känns det så just nu. =)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*