Annons

Sorgligt

DN

 

Jag har väldigt svårt att se en soldat som ett offer, men på nåt sätt känner jag ändå att många är det. ”Offer för omständigheterna” kanske man iaf kan kalla det. Hade politikerna inte velat kriga skulle de inte ens ha chansen att göra misstaget att bli soldater. När man väl hamnat i skiten kan jag tänka mig att det är väldigt svårt att ta sig ur. I vilket fall som helst är det förstås tragiskt varje gång en människa begår självmord.

Jag undrar när krigsivrare tycker att gränsen är nådd? Hur många liv ska förstöras innan ett krig måste avbrytas? Finns det någon gräns överhuvudtaget?

Han (Lloyd Austin, vice arméstabschef) efterlyser nu bättre metoder för förhindra att soldater tar sitt liv och att personer som mår dåligt får den hjälp de behöver.

Jag vet en metod. Sluta kriga.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*