Annons

Totalt off topic men ändå..

Det här är så otroligt jävla dumt att jag bara måste visa upp det för världen. Mitt liv har blivit ganska mycket skit under sommaren pga att mitt livs kärlek, trodde jag, inte längre var kär i mig osv osv, yada yada yada, nu flyttade hon ut i onsdags. Hur som helst. Är sen nån månad medlem på lite datingsidor och fick ett minst sagt roligt/idiotiskt mail idag från en tjej. Så här utspelade sig konversationen:

 

AMHE skrev:
——————————–
Mycket intressant att du förespråkar någon som ska låta andra göra vad dom vill och sköta sitt eget samtidigt som du rakt av avslutar din presentation med att döma ut alla som ”tror” på saker som du själv inte tror på.

 

I min presentation står det bl.a. så här:

Du bör dessutom ha en ”låt folk göra vad dom vill bara det inte skadar andra”-attityd!

Tror du på horoskop, homeopati, medium, gudar och annat liknande trams lär vi tyvärr inte kunna komma överens.

 

Jag skrev:
——————————–
Men herregud, tänk lite längre än näsan räcker. För att jag tycker folk ska få leva som de själva vill, betyder det att jag måste gilla allt som någon överhuvudtaget kan göra!?
Jag vill heller inte ha någon rasist eller kommunist men jag tycker folk kan få vara rasister eller kommunister om de tycker det är givande.

Om du t.ex. skulle tro på att jultomten bor på nordpolen och ger julklappar till alla barn på jorden en dag varje år skulle jag inte ha nåt emot att du tror det. Däremot kan enkel matematik och fysik motbevisa den tron och om du fortfarande tror det är du förmodligen inte den sorts person jag skulle orka spendera min tid med.

 

AMHE skrev:
——————————–
Måste åtminstone säga att ditt aggressiva mail inspirerar mig mer än alla ”hej du var söt” utan vare sig punkter eller stor bokstav. Plus till dig!

 

Jag skrev:
——————————–
Tack. Men att kunna skriva ordentligt hör ofta ihop med skepticism mot tarotkort och gudar, så tyvärr kan du få det svårt.

 

AMHE skrev:
——————————–
Med mina 6,5 år vid universitetet får du svårt att hitta någon grund för dina anklagelser om att jag skulle vara ovetenskaplig. Ledsen.

 

Sen blockerade hon mig så att jag inte kunde svara mer. Haha!

 

Fick aldrig fram om hon tror på medium, spöken, andar, tarotkort, horoskop, gudar eller nåt annat trams (dvs då hade jag ju verkligen grund för att anklaga henne för att vara ovetenskaplig, vilket jag aldrig gjorde!) eller om hon helt enkelt ville ”dra en lans” för såna som gör det. Hur som helst var det en konstig upplevelse att någon på allvar skickar ett surt mail om hur man formulerar sin presentation. Retar jag upp såna måste jag ha gjort något rätt, eller hur?

2 kommentarer tillTotalt off topic men ändå..

  • Bo

    Ligg lågt i minst 3 månader till innan du börjar med dejtingsajter.
    Nu är du inte i balans.

    • Nja, jag är ju inte riktigt i balans, men ändå är det betydligt bättre överlag nu än i början av juni. Det har konstant blivit bättre, med en tillfällig dipp just nu pga flytten. Jag tror jag är på rätt väg!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*