Annons

Köp flera istället för stora…

http://www.dn.se/nyheter/varlden/stopp-for-jattelask-i-new-york

 

Undrar hur mycket det kostat i form av lön till jurister och politiker och lobbyister för att få igenom den här lagen? Och hur mycket det kostar i form av menyer som måste tryckas om och stora muggar som måste skeppas iväg till nån friare stat där man får sälja hur stora förpackningar man vill.

 

Kort sagt, hur mycket värde har staten New York förstört för att uppnå absolut ingenting?

1 kommentar tillKöp flera istället för stora…

  • Persson

    Personligen tycker jag att den här lagen är helt sinnessjuk. Vad som är extra skrämmande är att 80% av Sydsvenskans läsare (kanske inte helt statistiskt rätt men 80 procent av de som orkat trycka på knappen på hemsidan) blir glada av det här. Man blir ju dessutom lite extra nervös med tanke på vad som skrevs på dagens (eller gårdagens?)DN Debatt. Nåväl, inget ont som inte har lite gott med sig: John Stewart summerar det hela ganska roligt: här och här.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*