Annons

O’Leary igen

Han är en PR-maskin utan like! I alla fall om man går efter devisen ”all PR är bra PR”. Dessutom har han oftast rätt, så även den här gången.

Det finns ett enkelt sätt att flyga billigt med Ryanair: följ instruktionerna. Minsta avsteg från receptet ger extra avgifter som till slut kan göra resan dyrare än om du valt ett traditionellt flygbolag. Det borde vara allmän kännedom vid det här laget. Att skriva ut sitt boardingcard hemma är ett av stegen. Gör du inte det blir det dyrt. Och även om jag vet hur jobbigt det är att erkänna sina misstag – jag gör det ogärna själv – så borde Suzy McLeod ha gjort det istället för att gnälla på Ryanairs facebooksida över att de följer sina egna regler som alla passagerare gått med på att lyda.

Jag har själv bara flugit med Ryanair en gång och har inga direkta planer på att göra det igen, men jag har heller inga planer på att INTE göra det igen. Dyker rätt tillfälle upp så absolut. Tyvärr har de ganska dåliga avgångstider från Västerås som gör det mindre lockande…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*