Annons

En ny hobby kanske?

Snubblade nyss över en mycket bra guide för den som råkar vara intresserad av odling av cannabis!

http://www.medicinskmarijuana.com/odla.html

Läs och lär!

Det finns en uppsjö odlingsguider där ute, men den här tycker jag är ovanligt pedagogisk och omfattande. Sen finns det ju en hel del mer djupgående artiklar och diskussionstrådar på t.ex. Swecan, när man tycker att man kan det grundläggande. För övrigt går nog det mesta att applicera på ”vanligt” odlande också, så om du ofta råkar döda växterna i fönstret kan det också hjälpa att läsa guiden. 🙂
Jag är själv väldigt odlingsintresserad (dock håller jag mig till betydligt lagligare plantor) och kan garantera att bara man ”får tummen ur” är det inte alls så svårt som man kan tro. Tänk om alla ”knarkare” i sverige var helt självförsörjande! Betydligt säkrare för alla. Att ha kontakt med en langare, oavsett hur väl man tror sig känna denne, innebär alltid en risk (både för att bli lurad eller utsatt för våld från langaren och för att få polisen efter sig om langaren åker fast). Att odla hemma är visserligen inte helt riskfritt men jag skulle tro att det är minst halverad risk att åka fast än om man handlar av nån. Vore intressant att göra en ordentlig undersökning om det, men det är ju lite svårt att få folk att svara på frågor om sånt som är olagligt. 🙂 Alltså, nåt i stil med ”hur stor andel av alla som döms för narkotikabrott har odlat själva utan att sälja?” Vore kul att veta.

Så alla ni som använder er av cannabis ibland, i medicinskt eller berusningssyfte, ta tag i det här nu, börja odla istället för att köpa! Billigare i längden, säkrare, och dessutom en intressant och rolig hobby!

1 kommentar tillEn ny hobby kanske?

  • Danneskjöld

    Helt klart en bra odlingsguide. Väntar på att mina första egenodlade plantor ska blomma klart. Jag valde dock att plantera om utomhus då de växte lite väl bra och hoppas att de ska klara nattfrosten som kommit även i mina trakter då de behöver en dryg vecka tills det är skördedags.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*