Annons

Ett fasansfullt brott…

Ett antal gäster tilläts dansa när trubaduren spelade, trots att pizzerian inte har något danstillstånd. Detta har nu resulterat i en polisanmälan sen polisen och Hallstahammars kommuns ”alkoholhandläggare” (där har vi en person som borde vara arbetslös) gjorde en inspektion. Oklart om någon anmälde dansen eller om pizzerians ägare bara hade otur.

Han som driver pizzerian lät folk ha lite kul, och sånt tolereras inte i förtryckarstater såsom nordkorea, kina eller sverige.

 

Jag klistrar in min kommentar till artikeln här, vet inte om den går igenom VLTs ironifilter…

Innan ni klagar, tänk på att polisen bara gör sitt jobb! De måste göra ingripanden mot lagbrott och lagen när det gäller dans är klar och tydlig. Vi borde vara tacksamma för att polisen faktiskt håller oss säkra och slår till hårt och bestämt mot alla lagbrytare!
Om inte staten reglerar när, var och hur man får dansa, var ska man då dra gränsen? Innan vi vet ordet av kommer barn gå runt på gatorna och ägna sig åt sensuell dans, som lockar pedofiler. Och så småningom rämnar hela samhället i nån slags moraliskt förfall. Folk kommer knarka och dö på gatorna, hundar kommer para sig med katter och fåglarna flyger upp-och-ner!

Det sorgliga är att min ironiska position säkert tas på allvar av en del människor…

 

Nu har jag dessutom mailat alkoholhandläggaren, Ann Hellberg. Blev såpass uppeldad, och det händer inte varje dag… Tänk om folk mailade argt till byråkrater varje gång de gör nåt dumt? Skulle inte världen förändras ganska snabbt då?

Hej Ann.

Att du ”bara gör ditt jobb” är INTE en ursäkt! Du måste väl se lika väl som jag och 99% av alla andra svenskar att dans utan tillstånd inte borde vara kriminellt och alltså inte borde utredas eller polisanmälas!!
Din insats mot pizzeria Torino i helgen var motbjudande. Har du några egna åsikter och egen vilja överhuvudtaget eller gör du som du blir tillsagd i alla lägen?
Nu tvingas jag, och alla andra som absolut inte stödjer lagen, betala för en polisutredning i ärendet…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*