Annons

Hahahahahaha

Det här är nästan FÖR roligt!

SvD

Konsulten hyrdes in av landstinget i Gävleborg för att värva barnläkare. Arvodet var på 1,9 miljoner kronor men när uppdraget var slut efter tio månader var behovet lika skriande som förut – konsulten hade inte fått tag på en enda barnläkare.

Så långt är det ju bara sorgligt. En inhyrd konsult som får 190 000 kronor i månaden för att hitta barnläkare, men misslyckas fatalt. Inte en enda ny barnläkare hittades! Totalt fiasko, landstingsledningen är furiös och kommer kräva pengarna tillbaks! Eller?

Det var värt pengarna och vi är nöjda med hans insats, säger landstingsdirektör Svante Lönnbark

Hur i helvete kan man vara så fruktansvärt vrickad att man ens överväger att säga något sådant, för att inte tala om att faktiskt säga det, och dessutom till en tidningsreporter!

190 000 kronor I MÅNADEN för att hitta barnläkare, hittar inte en enda, men köparen (eller snarare beställaren) är nöjd ändå!

Jag har aldrig själv gått in i en mataffär för att köpa oxfilé, betalat 15 000 kronor i kassan utan att ha med mig ett enda gram oxfilé ut, och sen varit nöjd med det och tyckt att det var värt pengarna…

Har heller aldrig hört om någon kompetent chef (dvs en chef inom ”privata sektorn”) som varit nöjd med att betala nästan två miljoner kronor för absolut ingenting. Om inte idioten Svante är grovt felciterad borde han förstås få sparken med omedelbar verkan och vara ute innan dagen är slut. Tyvärr skulle det troligen betyda att han får miljoner i avgångsvederlag, och det unnar jag honom inte…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*