Annons

Kommentar från Klaus Bernpaintner ang. debattinlägget

På grund av att SVT stängt(?) kommentarerna, eller att det på annat sätt inte fungerade kunde Klaus inte lägga in den här kommentaren där, så han får göra det här istället.

“Jag vill klargöra att jag tycker mycket om Sverige och det gör mig ont att se det förstöras och ledas mot fattigdom. USA är också illa ute och på fel väg, och ingalunda ett paradis. Amerikanska politiker är lika destruktiva för sin civilisation som de svenska politikerna är för Sverige. Det går inte att säga att det ena är objektivt bättre eller friare än det andra utan det är många faktorer som får vägas samman till en subjektiv totalbedömning. I just MIN situation just NU väger familjefaktorerna tyngst och då förlorar tyvärr Sverige. Andra gör givetvis en annan bedömning. Vore jag utan familj blev det kanske annorlunda även för mig. Vad gäller republikaner och demokrater är de båda för min del helt ointressanta. Politik är destruktiv underhållning, oavsett parti. Jag stödjer varken Romney eller Obama, de är båda två representanter för More and Bigger Government. Jag har inte behov av någon politisk förmyndare. Den ende kandidat som förstått problemen och farorna är Ron Paul, men han gallrades snabbt bort av etablissemanget som oseriös. Men inte ens han hade kunnat rå på de destruktiva krafter som just nu leder den västerländska civilisationen mot ruinens brant. Man får försöka navigera utvecklingen och skydda sin familj så gott man kan, och det är det jag försöker göra med min flytt.”

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*