Annons

Skamligt av Magazin24

Jag tappade nyss hakan och funderade på om det var första april eller om det var ett skämt bara ändå…

Revolutionära Fronten, som helt öppet ägnar sig åt att slå ner oliktänkande, en helt igenom våldsglorifierande militant rörelse (om någon grupp i sverige skulle passa under epitetet ”terrorister” så är RF en het kandidat) har fått en insändare publicerad på Magazin24s hemsida!

Det här är fanimej totalt skandalöst! Inte minst med tanke på att Magazin24s aktiva område är Köping-Arboga-Kungsör, inklusive Kolsva där ovan länkade våldsdåd utfördes. Offren för den attacken får nu alltså läsa i den lokala gratisblaskan en insändare signerad just den grupp lågpannor som attackerade dem med knivar och annat för mindre än en månad sen!

Att RF är kommunister är inget som stör mig, det får de gärna vara, däremot att de har för vana att attackera sina meningsmotståndare med såväl knytnävar som knivar och andra tillhyggen, det gör att de inte förtjänar någon som helst respekt från någon. Att ta dem på allvar som Magazin24 gör genom att publicera deras insändare är helt urbota idiotiskt!

Undrar om de också skulle publicera en liknande insändare av SMR, fast där hatobjektet inte är socialdemokraterna som klassförrädare utan sverigedemokraterna som landsförrädare?

Vansinne…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*