Annons

Uselt

Ja, det är väl det minsta man kan säga om skolans/kommunens hantering av de barn med dyslexi som det står om i artikeln.

Undrar om föräldrarna känner att det är skönt att alla betalar skatt så att de inte själva måste betala för barnens utbildning och extra hjälp pga dyslexin? Bättre med fruktansvärt dålig, på gränsen till obefintlig, hjälp än dyr hjälp? Tveksamt.

545 dagars väntetid till nåt så enkelt som en logoped! Det är helt otroligt att de fortfarande kan hålla myten om en fungerande ”välfärdsstat” levande! Gång på gång läser/hör man om såna här fall, men de flesta verkar ändå leva i villfarelsen att det är ”enstaka händelser”. Det här är regeln, inte undantaget!

Verkligen nedslående läsning…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*