Annons

Åsiktsfrihet i dagens liberala utopia

Dagens liberala utopia är förstås USA, frihetens land där den skoningslösa nyliberalismen råder.

Det här är visserligen gamla nyheter, men värt att uppmärksamma.

I somras blev flera personer i Seattle frihetsberövade, och är så fortfarande. Deras brott är att de har en opassande politisk uppfattning. Det vill säga, ungefär samma som jag. Att stater inte borde finnas.

De hade anarkistisk och ”anti-stat”-litteratur hemma. Det har jag också. Än så länge är jag trots det ganska säker i sverige. Hur länge det förblir så återstår att se, men jag är glad för varje dag. Det är en av de bästa sakerna med sverige just nu. Åsiktsfriheten är rätt stor, även om man inte får prata om sina åsikter speciellt fritt.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*