Annons

Bitcoin

Ni har väl hört talas om bitcoins? Om inte, läs på t.ex. We Use Coins.

Det största hindret för folk att börja använda bitcoins tror jag är att det känns krångligt att komma igång, och det kan jag till viss del förstå. Det var det som stoppade mig ganska länge. Men nu i början av hösten gick jag igenom krånglet för att bli ”verifierad” på MtGox så att jag kan köpa bitcoins relativt billigt och enkelt genom banköverföring till ett polskt konto. Om du tycker det känns för krångligt, eller helt enkelt inte vill finnas registrerad med namn och en kopia av ditt pass/körkort hos ett japanskt företag, så kan du få köpa bitcoins direkt av mig. Just nu har jag bara ca 10 BTC i lager, men om du vill ha mer kan vi lösa det. Jag tar en liten avgift för besväret men mindre än många andra. Vi säger 5%! btcx som är en (den enda?) svensk sida för bitcoinhandel tar 8%…

Det du behöver göra är att fixa en bitcoin-wallet, antingen genom att ladda ner bitcoinprogrammet (härifrån) eller genom att skaffa en ”online wallet” nånstans, finns gratis såna är jag rätt säker på. Googla. Sen kan du ge mig pengar genom paypal eller banköverföring eller på nåt annat sätt. Vi kan diskutera saken. Byte mot något annat kan också funka. Ge mig ett bud bara. =)

Är du intresserad av att skaffa bitcoins utan krångel så maila kontakt(at)grevadlux.com. Skriv gärna ”bitcoins” som ämne. Nu räknar jag iofs inte med att nån gör det men det vore kul om nån gjorde det. =) Ju fler som använder bitcoins desto bättre, för desto färre transaktioner kan staten hålla koll på. Bitcoins är den ultimata valutan för svarta och/eller olagliga affärer t.ex.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*