Annons

Idiotiska arbetstidslagar

Kan det finnas nåt bättre exempel på när lagar har övergått från att vara vettiga riktlinjer till att bara vara onödiga hinder? http://www.dn.se/ekonomi/riskerade-overtid–avbrot-landning

 

Sen var det förmodligen inte så att de i sista stund räknade ut att de inte skulle hinna tillbaks, det har man inte tid med under landningen, utan det var förmodligen bara för att göra ett ”statement” som piloterna bestämde sig för att flyga så nära landning och avbryta. Antagligen visste de att det inte skulle gå redan när de startade från Trondheim. Varför de sen gjorde det kan man bara spekulera i, men resultatet av uppmärksamheten borde bli att folk inser hur idiotiskt det kan bli med stelbenta lagar.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*